Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، محسن حاجی میرزایی در دیدار رییس و مدیران سازمان سوادآموزی با تاکید بر اهمیت سوادآموزی و ارزش کار سوادآموزی افزود: خدماتی که در حوزه الکترونیک انجام گرفته، کارهای با ارزشی است.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص نیروی انسانی سازمان سوادآموزی گفت: نیروی انسانی سازمان سوادآموزی همواره دچار مشکلاتی بوده که باید سعی و اهتمام لازم در رفع مشکلات صورت گیرد و سازمان از نیروهای با انگیزه کافی برای انجام کار برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث نیروی انسانی خیلی مهم است، اما در اول ماموریت به روشنی بازتعریف و تبیین و بعد براساس آن نیروی انسانی، ساختار، سازمان و چارچوب های منطقی برای آن طراحی شود. این مشکل مختص سازمان نهضت سوادآموزی نیست، در آموزش و پرورش نیز وجود دارد. باید مهارت ها برای حل پایدار مسئله افزایش یابد.

بحث سازمان آموزش بزرگسالان آغازی مهم برای این کار است

حاجی میرزایی در خصوص تشکیل سازمان آموزش بزرگسالان اظهار داشت: بحث سازمان آموزش بزرگسالان می تواند آغاز مهمی برای این کار باشد تا حدی که موضوع را طرح کردیم و موافقت گرفتیم، اما با توجه به طول کشیدن این موضوع و طرح در شورای اداری، تفاهم کردیم که با حضور سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی  این امر عملیاتی شود، اما تا امروز سازمان امور اداری و استخدامی مسئله را حل  نکرده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت:‌ داشتن پشتکار و امید لازمه کار در سوادآموزی است. مایوس نشوید و با امید و نشاط و هم فکری بیندیشید دقیقا چه کاری باید انجام شود ، همکاری با مرکز آمار حتما فکر خوبی است. باید تصویر دقیق تری داشته باشیم. من هم حاضرم در این رابطه کمک کنم.

حاجی میرزایی در ادامه بیان داشت: سوادآموزی ظرفیت بالایی برای نوآوری و کارهای خلاقانه و متفاوت دارد. فضای مجازی بستر جدیدی است که باید ببینیم در این بستر چه کار می توانیم انجام دهیم. کارهایی را که شروع کردید، همچنان با توکل به خدا استمرار دهید. اتفاقاتی که در حوزه عدد و رقم سوادآموزی افتاده قابل تقدیر است. کارهایی که در زمینه رادیو اینترنتی، شادنما و فعالیت‌های این‌چنینی انجام شده نیز قابل تقدیر است.

وی در پایان گفت: برای تعیین اعتبارات سازمان نهضت سوادآموزی کمک می کنم و اما باز به توجه خودتان نیاز است. هر اقدامی کنید در کنار شما هستم، اما نیاز به پیگیری های خودتان دارد. اگر دنبال مسئله را گرفتید مطمئن باشید حل خواهد شد.

شاپور محمدزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نهضت سوادآموزی در این دیدار، گزارش هایی از اقدامات صورت گرفته در ادوار گذشته و سال ۱۳۹۹ ارائه کرد. 

برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی‌ میرزایی سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی سازمان نهضت سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی سازمان نهضت سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند
  • قالیباف: آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • فرصت عوامل آموزشی و تربیتی مدارس برای ثبت تجربیات خلاقانه و نوآورانه تا ۲۰ اردیبهشت
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند